Mama

Het dochtertje van Chrissy Teigen en John Legend is nu al fan van haar pasgeboren broertje en het is te lief

Twee weken geleden is Chrissy Teigen bevallen van haar tweede kindje en zij en John Legend kunnen hun geluk niet op. Voor dochtertje Luna is het natuurlijk even wennen om haar ouders nu te moeten delen met een broertje, maar ze het lijkt het goed op te pakken. In de derde foto die Chrissy van de baby deelde op Instagram, is te zien dan Luna zich al opstelt als een lieve, grote zus. 

Chrissy en John wisten, net zoals bij Luna, nog niet hoe ze hun kindje zouden gaan noemen tot nadat hij geboren was. Het model liet in een interview weten dat ze de baby eerst moet zien om een hem een goede naam te kunnen geven. Ze hebben uiteindelijk een beslissing genomen en de 12 dagen oude spruit heeft de naam Miles Theodore Stephens gekregen.

"Zelfs toen we onze dochter Luna kregen, besloten we pas op het laatste moment hoe ze zou gaan heten. En voor een jongetje vinden we het nog lastiger om een leuke naam te bedenken. Ik denk dat we hem eerst moeten zien voordat we hem een naam geven."

Voor ouders die een tweede kindje krijgen is het altijd nog maar spannend hoe de oudere zus op broer op de baby gaat reageren. John liet People weten dat de tweejarige Luna het allemaal goed oppakt, maar ze zorgt er uiteraard wel voor dat mama en papa haar niet vergeten. 

"[Luna’s] used to having us to herself ... I think she’s just starting to realize though that he might be competition. So in some ways it’s good because she’s stepping her game up. She’s being more loving, she’s singing louder, and dancing harder. She’s making sure we don’t stop paying attention to her."

Maar, zelf kan ze de kleine Miles ook niet met rust laten. Op een post van Chrissy is te zien hoe Luna zich al gelijk als een grote zus opstelt. Te lief!

 

❤️ / 📷: @bumper3077

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

We hebben al meerdere kiekjes gekregen van het kleine wondertje en we want more...

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top