Interior

Dit zijn de grootste badkamer- en keukentrends voor 2018

Trends komen en gaan en dan hebben we het niet alleen over mode. Ook op het gebied van interieur zijn er genoeg trends te spotten en daar houden wij enorm van. Minimalistisch of juist extravagant? En welke kleuren zou je dit jaar echt moeten verwerken in je interieur? Er is genoeg om naar te kijken en ook voor dit jaar zijn er weer een paar dingen die er echt uitspringen. 

Kan jouw keuken wel weer een likje verf gebruiken of is je badkamer wel aan wat vernieuwing toe? Dan kan je vast wel wat inspiratie gebruiken. We helpen je natuurlijk graag en daarom zetten we de grootste badkamer- en keukentrends voor je op een rijtje. 

1. Kalmerende tinten
Lichte tinten hebben een kalmerend effect en dat is erg prettig voor in huis. Je ziet het overal de laatste tijd, zelfs op de catwalk! Wij zijn in ieder geval fan, maar dat kan ook bijna niet anders.

 

Een bericht gedeeld door MIRIAM (@mikaswohnsinn) op

2. Elegant zwart
In een keuken of in een badkamer denk je al snel aan glans, maar mat zwart is ook echt prachtig. Je kan grote oppervlaktes verven of je voegt kleine details toe die de ruimte gelijk een andere sfeer geven. 

3. Witte, 'clean' ruimte
Al bestaan witte keukens al hoelang wij het ons kunnen herinneren, is dat niet precies wat deze trend inhoudt. Het wit wordt gebruikt om de ruimte zo clean en strak mogelijk te maken en hiermee in te spelen op het minimalisme. Er worden zoveel mogelijk strakke lijnen gebruikt om het resultaat zo net mogelijk te maken. 

 

Een bericht gedeeld door Virginia Tesi (@vtesi) op

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top