Interior

Heb jij al eens gedacht aan een lounge eiland in je tuin?

Als je van inrichten houdt en van je stulpje al een heel fijn plekje hebt gemaakt, dan kan je de tuin of terras natuurlijk niet vergeten! Zeker nu het voorjaar is, is het heerlijk om lekker buiten te zijn. Leuke bloemen en planten zijn natuurlijk een must, maar hoe fijn is het als je ook heerlijk kunt zitten om te genieten van al het moois om je heen?

Ik ben een tijdje geleden verhuisd naar een prachtig huis en ben in het bezit van een riant terras. Deze staat al aardig vol met de nodige flora, maar ik ben al een tijdje op zoek naar het perfecte zitmeubel. Het liefst wil ik er eentje die er mooi uitziet, comfortabel is én waar al mijn bezoek op kan zitten om lekker te borrelen. De oplossing? Een riante loungeset!

Op Tuinmeubelen.nl is zoveel moois te vinden, dat je er hoe dan ook slaagt. Of je nou op zoek bent naar een exemplaar met een steigerhouten look, een teak houten variant of eentje uitgevoerd in aluminium (handig, want vrijwel geen onderhoud): je kunt het allemaal vinden bij Tuinmeubelen.nl. 

Hieronder heb ik vijf van mijn favorieten geselecteerd maar neem vooral even een kijkje op de site om de uitgebreide collectie te bewonderen!

Beeld: iStock en Tuinmeubelen.nl

Deel dit artikel
Back to top