Interior

How to: zo verbind jij je tuin met je woonkamer

Je interieur ein-de-lijk helemaal af en nu is het tijd om in de tuin aan de slag te gaan. Het allermooiste is om van jouw tuin, het verlengde van je woonkamer te maken. Door middel van deze vijf gemakkelijke stappen en ideeën, creëer je deze eenheid helemaal zelf. 

Combineer materialen met elkaar
Net als in je woonkamer is het belangrijk om verschillende soorten materiaal en hout soorten met elkaar te combineren. Wil je graag een warme uitstraling? Dan is het verstandig om in de tuin te werken met Douglas hout van Homingxl. Deze houtsoort heeft een robuust karakter en is vanwege zijn oranjekleur zeer geschikt om te combineren met andere materialen zoals metaal en roestvrijstaal. 

Groen binnen en buiten
Ook als je niet gezegend bent bent groene vinger, is het niet moeilijk om buiten en binnen planten en bloemen toe tevoegen aan je interieur. Kies voor een soort dat vrijweinig onderhoud nodig heeft en gemakkelijk kan overleven in het Nederlandse klimaat. 

Kleuren
Kies voor een kleurpallet dat je graag binnen en buiten terug wilt laten komen. Let er wel op dat je niet doorslaat en dat het er net zo uitziet als de tuin van je opa en oma. Ook voor de tuin geldt less is more.

Lounge hoek
Ook tijdens de winteravonden is het heerlijk om ’s avonds nog buiten te kunnen zitten. Maak zelf of laat een mooie overkapping bouwen in jouw tuin. Plaats een heater en zo kun jij ook wanneer het koud is samen met je familie en vrienden genieten in je nieuwe tuin. 

(Be)schutting is key
Voor een beetje privacy kan een mooie schutting in de tuin niet ontbreken. De trend van nu is een Douglas hout schutting.Douglas hout is dus zeker een goede keus wanneer je nog op zoek bent naar een goede, stevige schutting en als je graag een knus gevoel wilt uitstralen. 

Succes! 

Beeld thumb: Eigen Huis & Tuin

Deel dit artikel
Back to top