Beauty

Bij dit make-upmerk kan je nu de perfecte foundation laten samenstellen voor jouw huidskleur

We kennen bijna allemaal wel de struggle van het zoeken naar de perfecte foundationkleur. De ene is te donker, de ander te licht en sommigen zijn gewoon écht geen match. No worries! Want L’Oréal komt nu met een machine die de perfecte foundation voor jouw huid bij elkaar mixt. Geen gedoe meer!

De laatste tijd hebben make-upmerken steeds vaker een grotere keuze aan kleuren voor hun foundations in hun assortiment. Fenty Beauty kwam dit jaar bijvoorbeeld uit met wel veertig kleuren! De kans is dan natuurlijk groter dat jouw tint erbij zit, maar vaak is het toch niet helemaal perfect. Dat is ook logisch, aangezien de hoeveelheid huidkleuren ontelbaar is. 

L’Oréal komt daarom met de perfecte oplossing! Ze hebben een apparaat ontwikkeld dat je huid analyseert en aan de hand daarvan een foundation mixt die precies aansluit op de teint van jouw huid. L’Oréal’s Lancôme en Skinceuticals zijn uitgekozen om de op maat gemaakte formules te testen.  

Lancôme de Le Teint Particulier foundation komt in 8000 kleuren, met in totaal 72.000 combinaties. Je kan zelfs extra verzorging of dekking toevoegen aan jouw foundation! Jammer genoeg zullen de perfect match foundations alleen nog in de VS en bij het Londense Harrods verkocht worden, maar wie weet zijn wij binnenkort ook aan de beurt!

Benieuwd? In deze video is de hele ervaring vastgelegd. 

Beeld thumb: Lancôme

Deel dit artikel
Back to top