Fashion

HEBBEN: deze designers komen met een exclusief T-shirt voor Internationale Vrouwendag

Het is bijna zover! Internationale Vrouwendag staat om de hoek en we willen er op deze dag natuurlijk op ons best uitzien. Een paar van onze favoriete designermerken helpen ons hier een handje bij door met limited edition T-shirts te komen. En die willen we natuurlijk héél graag hebben!

Net-A-Porter presenteert een exclusieve T-shirtlijn om Internationale Vrouwendag te vieren. De designers en merken Stella McCartney, Ganni, Off White, Bella Freud, Rosie Assoulin en Chloé hebben allemaal een uniek T-shirt ontworpen om vrouwen te steunen. Ieder shirt laat een andere visie zien op vrouwenemancipatie. 

Naast dat de shirts erg leuk zijn en een sterke boodschap dragen, steun je er ook Women for Women International mee. Dit is een non-profit organisatie die vrouwelijke oorlogsveteranen helpt om hun leven weer op te bouwen na de oorlog. De opbrengst van de shirts gaat dus naar deze organisatie en dat is nóg een reden waarom je gelijk naar de winkel wil rennen om er eentje te bemachtigen. 

Als jij op 8 maart met één van deze beauty's wil lopen, dan moet je zeker snel zijn! Sommige shirts zijn namelijk al uitverkocht. De limited edition shirtjes zijn via Net-A-Porter verkrijgbaar en kosten ongeveer tussen de 90 en 350 euro. 

Beeld: Net-A-Porter

Deel dit artikel
Back to top