Fashion

De hysterisch coole schoenencollectie van Man Repeller bij Net-A-Porter

In oktober vorig jaar kwam Leandra Medine van Man Repeller met haar eerste schoenenlijn die tien paar eye-catching schoenen bevatte. Gezien het feit dat Leandra een echte funky it-girl is, verbaasde het ons niet dat de lijn heel cool was. De gekke designs en quirky benamingen pastte precies bij de hilariteit van Man Repeller. En voor degenen die nog steeds met verliefde oogjes naar de schoenen staren, is er goed nieuws.

 

New on MR: 6 ways to wear the new #mrbymanrepeller shooz. One look includes not wearing pants at all

Een bericht gedeeld door Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen) op

Ja, stop met waar je mee bezig bent en lees dit even, want Leandra heeft designs toegevoegd aan haar MR by Man Repeller lijn en er zijn nu nog meer juweeltjes te koop op Net-A-Porter. De blogger heeft nu 16 stijlen op de markt en ze zijn stuk voor stuk uniek en helemaal door Leandra bedacht. Voor een paar schoenen ben je zo’n €300 tot €800 euro kwijt en dat is zeker geen koopje, maar zo’n uniek paar funky boots is het waard om diep voor in de buidel te tasten. Check die cactus heels!

 

You can wear them with an ankle strap or without. It's removable 😬 #mrbymanrepeller

Een bericht gedeeld door Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen) op

Man Repeller is Leandra’s creatieve output en hetgeen wat de blog zo afzijdig maakt van anderen, is de hoeveelheid humor. En die humor is ook terug te vinden in haar schoenenlijn. Met namen als ‘’Lol If You Think I’m Walking’’, ‘’I Came Here To Party’’ en de gekke twists in loafers en knee-high boots maakt de blogger zeker een statement en wij kunnen niet stoppen met het staren naar de schoenen. Bekijk ze hieronder!

Beeld: Net-A-Porter / Man Repeller

Deel dit artikel
Back to top