Fashion

Houd je creditcard bij de hand: de speciale Balenciaga x Net-A-Porter collectie is NU te koop!

Balenciaga is naast Gucci één van de hotste merken van dit moment. De Triple S sneaker, de sock boots en alles waar het bekende logo op staat, gaat als zoete broodjes over de toonbank. De Balenciaga mania wordt nu misschien nog wel even heftiger want vanaf vandaag is een speciale collectie te koop!

Demna Gvasalia, de huidige creative director van het merk (én head designer van Vetements), sloeg de handen ineen met Net-A-Porter en Mr. Porter voor een capsule collectie die vanaf vandaag te koop is. In de collectie, bestaande uit 53 items voor vrouwen en 35 voor mannen, zullen onder andere een prachtige geruiten blazer, coole hoodies, groene Triple S sneakers en knalblauwe Phantashoe laarzen met kettingmotief te vinden zijn. Prijzen lopen uiteen van 75 Britse ponden voor sokken tot 3575 Britse ponden voor een oversized bikerjacket.

Ook willen we even stilstaan bij de campagnebeelden van de collectie. Deze werden geschoten op het kantoor van Net-A-Porter in Londen en de modellen op de beelden zijn de werknemers van het bedrijf. Slim gevonden en nog leuk ook!

Beeld: Net-A-Porter x Balenciaga

Deel dit artikel
Back to top