Fashion

Lily Collins speelde een anorexia patiënt en kreeg complimentjes over haar gewicht

Actrice Lily Collins is de ster van de drama film “To The Bone” en straalt op de cover van The Edit, het magazine van Net-a-Porter. De actrice ziet er prachtig uit in creaties van onder andere Gucci, Stella McCartney en Missoni.

In elegante prints en opvallende pyjama pakjes poseert Lily als een echte retro beauty. De shoot is enorm sixties en dankzij Lily’s karakteristieke uiterlijk kan de actrice de outfits enorm goed hebben. In het bijbehorende interview vertelt Lily Collins over haar gewichtsverlies. Voor de film ‘To The Bone’ speelt de actrice een meisje met anorexia en daar moest ze behoorlijk voor afvallen. In het interview praat Lily over hoe moeilijk en dubbel het is voor haar is om af te vallen.

“I was leaving my apartment one day and someone I’ve known for a long time, my mom’s age, said to me, ‘Oh, wow, look at you!’ I tried to explain [I had lost weight for a role] and she goes, ‘No! I want to know what you’re doing, you look great!’ I got into the car with my mom and said, ‘That is why the problem exists.’

Lily Collins die zelf leed aan een vergelijkbare eetstoornis was dan ook ondersteboven van de complimenten die ze kreeg. Voor haar moeder was het moeilijk om de film te zien, zeker omdat zij veel van Lily in de rol herkende. De actrice hoopt dat er met de film minder geheimzinnig over de ziekte wordt gedaan en dat een conversatie over eetproblemen opener zal worden.

Beeld: The Edit

Deel dit artikel
Back to top