Fashion

De reden waarom Lily Collins haar rol in de spotlights heel serieus neemt

Lily Collins heeft dubbel en dwars bewezen dat ze meer is dan slechts de dochter van muzikant Phil Collins. De carrière van de Amerikaanse beauty gaat als een speer, zo was de actrice dit jaar zelfs genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol in de film Rules don’t Apply. Daarnaast is ze ook nog eens model, ambassador en een nieuwbakken auteur. Ondanks haar enorme succes heeft Lily nog steeds haar onzekerheden en ze wil dat iedereen dit weet.

Met maar liefst 6.2 miljoen volgers op Instagram is Lily Collins er goed van bewust dat ze een social infuencer is. De brunette neemt haar rol in de spotlights daarom heel serieus. “It’s always been really important to me that my social media followers know I experience the same things that they do and face the same insecurities", vertelt Lily aan Gritty Pretty Magazine. "Instagram is such a powerful tool to get to use in order to have conversations and reassure them that they’re never alone in their struggles.”

Het is niet de eerste keer dat Lily openhartig over haar faam praat. Een week geleden bracht ze haar boek Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just me, uit waarin ze eerlijk praat over haar relatie met haar vader en haar onzekerheden deelt. 

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top