Beauty

Hebben! Kylie Cosmetics lanceert een collectie speciaal voor de zomervakantie

Make-up addicts opgelet: dit gaat je nog veel meer later verlangen naar de zomervakantie. Kylie Cosmetics zal namelijk heel binnenkort haar gloednieuwe Vacation Edition lanceren! De naam verklapt het al een beetje, want de hele collectie is geïnspireerd op vakantie en de zomer. Benieuwd wat er in te vinden is? Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet. 

Kylie Jenner verraste haar fans via Snapchat afgelopen nacht en maakte bekend een gloednieuwe collectie gecreëerd te hebben, speciaal voor de vakantie. Het is inmiddels al duidelijk dat Kylie maar al te graag collecties maakt gewijd aan speciale gelegenheden; zo kwam ze in het verleden al met een Birthday Edition, Holiday Collection, Valentine’s Day Collection en meer.

De 19-jarige Jenner liet via Snapchat weten dat dit haar favoriete collectie tot nu toe is, en we moeten toegeven ook erg enthousiast te zijn na het zien van de wel 11 (!) nieuwe make-up producten. 

Als eerst zijn er drie Ultra Glows te vinden in de enorme doos. Dit zijn loose powder highlighters en ze konden geen betere namen krijgen. Aanschouw: 'Tahiti', 'Santorini' en 'Fiji'.

Er zijn wel 7 gloednieuwe lipproducten toegevoegd aan de collectie, dus we zetten ze meteen op een rijtje voor je. Je krijgt een fel paarse lip kit genaamd 'June Bug', een Velvet (óf Matte) Liquid Lipstick collectie genaamd Send Me More Nudes, met de kleuren 'Naked', 'Birthday Suit', 'Commando' en 'Bare'; naakter kan niet, als je het ons vraagt. En, last but not least, twee Super Glitter Glosses met de namen 'Glitz' en 'Glamour'.

We zijn nog steeds niet klaar! Als laatst zijn er nog eens 3 paletten te vinden in de Vacation Edition. Take Me On Vacation is een oogschaduw palet en bevat wel 16 kleuren met elk een super zomerse naam. Wat dacht je van bijvoorbeeld ‘Sea Breeze’, ‘Starfish’ en ‘Piña Colada’? Dan is er nog The Wet Set, een highlighter palet met vier kleuren én Skinny Dip, een contour palet.

 

Take Me On Vacation kyshadow palette #VacationEdition #June15

Een bericht gedeeld door Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) op

Hebben? Zorg ervoor dat je op de nacht van 15 naar 16 juni om 12 uur ’s nachts klaar zit, want dan is de hele collectie te koop op kyliecosmetics.com

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top