Fashion

Oh nee! De roze muur waar alle Insta-girls foto’s voor maken in LA is niet meer roze!

Iedereen kent ‘m waarschijnlijk inmiddels wel: de beroemde roze muur van de Paul Smith winkel in Los Angeles. Alle it-girls van Instagram poseerden ervoor en zo is de muur een enorm fenomeen geworden, maar de roze muur is voor nu verleden tijd. De felle kleur is namelijk vervangen voor iets heel anders: namelijk alle kleuren van de regenboog. 

Sinds 2005 is het gebouw aan Melrose Avenue felroze, maar sinds kort heeft de muur dus een nieuwe look gekregen. Paul Smith zorgde er samen met Instagram voor dat de muur in regenboogkleuren werd geverfd, dit ter ere van de LGBTQ+ Pride Month. Naast geel, rood, paars, blauw en nog veel meer kleuren is er nog steeds een roze streep tussen te vinden in de oude vertrouwde kleur. 

 

Een bericht gedeeld door Kenza Zouiten (@kenzas) op

Geen zorgen, LA's Pride Festival loopt van 5 tot en met 11 juni, en deze kleurrijke muur is te bewonderen tot en met 15 juni, wat waarschijnlijk betekend dat de muur daarna weer terug geverfd zal worden naar roze. Een lekker werkje! Instagram en Paul Smith moedigen Instagrammers aan om de hashtag #kindcomments te steunen door, je verwacht het al, lieve, vriendelijke en supportive reacties te posten onder de foto’s. 

Bekijk hieronder enkele beelden. Meer zien? Zoek naar #PaulSmithLA op Instagram voor kiekjes van je favo Insta-girls en vloggers voor deze muur! 

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top