Fashion

7x zomerse sandaaltjes om jouw zonnige garderobe mee te vullen

Het wordt warmer en warmer en dat betekent maar één ding: de zomer is in aantocht. Je bent alweer maanden bezig met het ready maken van jou zomerse garderobe en de rokjes, jurkjes en jumpsuits hangen klaar. Toch mist er iets, namelijk een plank vol comfortabele, kleurrijke stappers om de warme dagen mee te overleven.

Sandaaltjes zijn dé oplossing voor warme dagen. De schoentjes zijn open maar toch comfortabel en perfect om een stukje mee te wandelen. Maar waar vind je zomerse sandalen zonder je hele portemonnee leeg te moeten trekken? Wij hebben de leukste, in het Fashionlab gecreëerde exemplaartjes, voor je op een rijtje gezet.

Wat ons opvalt aan de trends deze zomer? Simplicity en zwart is helemaal weg! Het straatbeeld is gevuld met pompons, touwtjes die je om je enkel wikkelt, patroontjes en vooral de op espadrilles geïnspireerde plateauzool. Niet less is more, maar more is more. De gevlochten plateauzolen is wat de klok slaat en deze zien we bijna overal in terug. Vooral bij de schoenen van Gabor kun je ultiem comfort en stijl verwachten. Scroll door de items te shoppen!

 

Deel dit artikel
Back to top