Fashion

Dit is wat de it-girls van nu dragen in het vliegtuig

De zomer komt steeds dichterbij en onze stedentripjes en zonvakanties zijn geboekt. We can't wait! De vraag die we onszelf elk jaar blijven stellen: Hoe breng ik comfortabel maar toch fashionable mijn vlucht door? De modemeisjes en populaire Instagram girls geven je antwoord.

1. Neem altijd een sweater mee
Ook al is het in Nederland toch nog warm geworden en is je bestemming de Franse Côte d'Azur, in het vliegtuig kan het aardig koud worden. Neem dus altijd een sweater mee om jezelf warm te houden tijdens je vlucht.

2. Sneakers zijn dé beste schoen om in te vliegen
Natuurlijk wil je graag je Prada (of ZARA) hakken dragen om fashionable het vliegtuig in en uit te gaan, maar niets is minder comfortabel. En niet te vergeten, sneakers zijn weer helemaal terug. 

3. Draag je meest comfortabele broek
Thank god, want wijde broeken zijn in en jeans hoeven niet meer strak. Maak hier dus gebruik van en draag je favoriete track pants of boyfriend jeans.

4. Laagjes, laagjes en nog eens laagjes
Het wordt koud in het vliegtuig, maar richting de Malediven stijgt het gemakkelijk een graad of 15. Wees hierop voorbereid en draag laagjes. Een trenchcoat over een trui over een shirt is the way to go.

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top