Fashion

Kate Moss vindt setjes oorbellen ouderwetst en lanceert haar eigen collectie

“Nobody wears pairs of earrings any more; it’s old-fashioned. I like to throw it on, mix and match earrings. It’s cooler when it’s not styled so much”. Dit mode statement deed Kate Moss in een interview met The Telegraph Magazine. Asymmetrische oorsieraden werden dit jaar al her en der op de catwalk gespot en het lijkt erop dat Kate helemaal on board is met deze trend.

De uitspraak komt niet helemaal als een verrassing aangezien Kate Moss een eigen sieraden lijn heeft ontworpen. Samen met de Braziliaanse designer Ara Vartanian ontwierp de Britse beauty een limited edition collectie die eind deze week wordt gelanceerd. Kate’s sieraden zijn, net als Kate zelfs, heerlijk bohemian en free spirited.

Kate Moss vond inspiratie in middeleeuwse symbolen en dat is goed terug te zien in de collectie. Zo vind je in de collectie munten, symbolen en zegels terug. De collectie bestaat uit sieraden van 18-karaat goud, diamant, rood granaatsteen en amethist. Na de uitspraak van Kate Moss zal het je niet verbazen dat de collectie vol zit met enkele earrings die heel cool met elkaar te mixen en matchen zijn.

De Britse beauty is haar eigen beste reclame en dus is Kate Moss ook het gezicht van de campagne en de beelden zijn helemaal Kate. De collectie wordt op 17 mei officieel gelanceerd en verkocht via Harvey Nichols.com, maar bekijk de campagnebeelden alvast hieronder.

Beeld: Kate Moss X Ara Vartanian
Deel dit artikel
Back to top