Interior

Neem een kijkje in het bijzondere huis van Kate Moss in Londen!

Kate Moss staat bekend om haar goede stijl en dat gaat een stuk verder dan alleen haar garderobe: ook haar woning in Londen is het toonbeeld van perfectie als het op interieur aankomt. Het topmodel gaf Architectural Digest een kijkje in haar stulpje ter ere van haar samenwerking met het luxe behangmerk de Gournay.

Voor het merk ontwierp ze twee soorten behang met daarop anemonen, een bloem die in de Griekse mythologie symbool staat voor geluk. Op het ene behang is de bloem te zien na zonsondergang en de andere bij zonsopgang: "I like the feeling of when the sun is just coming up at a festival, and you have that glowy light. This one is pastels and neons—quite psychedelic."

Kate's interieurstijl is heel eclectisch: het model houdt ervan om oude spullen en nieuwe items te combineren wat resulteert in een kleurrijk en chic geheel. Het donkere behang met de bloemen, is te vinden in haar prachtige badkamer met een losstaand bad op pootjes en marmeren wastafels. De kleurrijke behang is te vinden in haar hal in de woning in Londen. Kate heeft ook nog een stulpje op het platteland en daar wordt het behang met regenboogprint nog in de badkamer aangebracht.

Bekijk een aantal kiekjes die in de nieuwste Architectural Digest te vinden zijn van Kate's huis, hieronder. Alle foto's zien? Die staan in de papieren editie van Architectural Digest.

Beeld: Getty Images / Architectural Digest (Simon Brown en Nikolai Von Bismarck)

Deel dit artikel
Back to top