Fashion

North West schreeuwt tegen de paparazzi en is er helemaal klaar mee

Als je onderdeel bent van het Kardashian imperium heb je niks te zeggen over je eigen privacy. Je leven wordt dag in dag uit vastgelegd door filmcamera's en als er even niet gedraaid wordt voor Keeping Up With The Kardashians volgen de paparazzi je wel. North West staat met haar drie jaar al haar hele leven in de spotlights en de peuter heeft er nu genoeg van.

North bezocht samen met mama Kim Kardashian het Museum of Ice Cream in Los Angeles en daarna werden de twee lastiggevallen door de paparazzi. North, die duidelijk een dochter is van haar vader Kanye West, begon gelijk te schreewen. ''No pictures!! No pictures!!'', riep de 3-jarige. Ai.

Wij geven North groot gelijk. Elke celeb valt weleens uit tegen de paparazzi en zeker als je drie bent hoor je niet lastiggevallen te worden door tientallen camera's. Zielig is het wel, maar het hoort er wel bij en wij hopen dat North uiteindelijk met de camera's leert te dealen; tot die tijd zal Kim haar moeten kalmeren met nieuwe Gucci tasjes of omkopen met een lolly.

 

Een bericht gedeeld door KKW (@kimkardashiann.n) op

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top