Fashion

Dakota Johnson is het gezicht voor de nieuwste Gucci Bloom parfum

Twee dagen geleden werd er bekend gemaakt dat Alessandro Michele, modeontwerper voor Gucci, zijn eigen parfum heeft gelanceerd, en nu is er nog een nieuwtje bovenop gekomen! De 50 shades actrice Dakota Johnson wordt namelijk het gezicht voor de nieuwe Gucci Bloom parfum. 

Er zijn al meerdere parfums van Gucci, zoals Gucci Guilty, Bamboo, Flora en meer, maar dit is de eerste parfum gemaakt door Alessandro Michele zelf en is dan ook geïnspireerd op hem. De zomerse geur bevat jasmijn, tuberose, orris en de Rangoon creeper, een ingrediënt uit India, ook wel bekend als de Quisqualis indica. 

Nu heeft Gucci dus bekend gemaakt dat Dakota het gezicht zal zijn voor de nieuwe geur, en dit is de eerste keer dat de brunette het gezicht is van een parfum campagne. Alle beelden zullen geschoten worden door Glen Luchford, die ook de beelden schoot voor Gucci’s pre-fall campagne. 

Wij blijven goed in de gaten houden wanneer deze foto’s verschijnen, maar ondertussen kan je alvast Gucci Bloom bemachtigen via de website, gucci.com, want hij is nu beschikbaar! 

Deel dit artikel
Back to top