Fashion

Modellen zijn verleden tijd: Gucci is overgestapt op aliens

Of je de video’s al bent tegengekomen op het Instagram account van Gucci of niet: je zal hoe dan ook verbaasd zijn. De nieuwste muse van het Italiaanse modehuis is namelijk een beetje, uhm, vreemd. Het leek erop dat Gucci toe was aan vernieuwing, en heeft modellen ingeruild voor “aliens”. Yup, aliens. 

Het modehuis Gucci postte een heel scala aan casting video’s op hun Instagram account, en het lijkt erop dat ze tegenwoordig niet meer opzoek zijn naar het beste model maar… naar de perfecte alien. Het gaat om de nieuwste #GucciAndBeyond fall/winter 2017 collectie van Alessandro Michele, de ontwerper van Gucci.

In de video’s ontmoeten we een handjevol aan vreemde wezens, waaronder een alien met glitterogen, de metallic-skinned Kerelanda Encanta van planeet Xoph, Xeod van 7000 jaar oud en Ejaw Bolsorg met puntige elfenoren. Toch lijkt de reden om voor aliens te kiezen enigszins logisch, aangezien deze collectie moet laten zien hoe Alessandro Michele de toekomst voor zich ziet. 

Het is nog niet duidelijk hoe uitgebreid deze collectie zal worden en wanneer het gelanceerd zal worden, maar we weten in ieder geval dat iets van outer space onze kant op komt. Wij zijn benieuwd! 

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top