Fashion

OMG: zijn Kendall Jenner en Cara Delevingne een stelletje?

Het Amerikaanse model/reality-ster Kendall Jenner en de Britse alleskunner Cara Delevingne zijn closer dan ooit. Gisteren lanceerde Love Magazine de teaser van de cover voor het volgende nummer, met daarop de modellen in een wel erg romantische pose. Nu gaan wij ons natuurlijk afvragen of de meiden misschien meer zijn dan vriendinnen?

Afgelopen maandag bij de British Fashion Awards waren de twee al niet bij elkaar weg te krijgen. Ook liepen de it-girls gisteren samen voor de presentatie van de Chanel Pre/Fall 2015 collectie in Salzburg. Zijn ze gewoon bff's of is er meer aan de hand tussen de invloedrijke modellen? De cover van Love Magazine zegt het tweede. Kendall gooit zichzelf op de zwart-wit foto in de armen van de 22-jarige Cara. Natuurlijk kunnen vriendinnen elkaar gewoon knuffelen, maar de handen van Cara gaan op deze foto wel naar een erg intieme plek.

 

@kendalljenner @caradelevingne wearing @bottegavenetaofficial by #solvesundsbo @kegrand in GQ

Ein von LOVE (@thelovemagazine) gepostetes Foto am

 

Cara die eerder dit jaar een relatie had met de actrice Michelle Rodriguez, is op het moment single. Ondanks dat ze nooit officieel uit de kast is gekomen, tweette het model op de National Coming Out Day in oktober dit jaar "beter laat dan nooit". Van de 19-jarige Keep Up With The Kardashian-ster gaan roddels rond dat ze met Justin Bieber en Harry Styles date, maar dit heeft de brunette echter nooit bevestigd.

Cara en Kendall erg close bij de British Fashion Awards.

De twee verlaten hand in hand de awardshow.

De modellen wederom hand in hand tijdens de presentatie van de Pre/Fall Winter collectie van Chanel.

Wat denk jij? Vriendinnen of meer dan vriendinnen?

 

 

Beeld: Getty Images, Instagram

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top