Fashion

Irina Shayk weer in bikini nog geen maand na haar bevalling!

Irina Shayk is nog geen maand geleden bevalen van dochtertje Lea de Seine Shayk Cooper, maar shockeerde de wereld nú al met een nieuwe bikinifoto op Instagram. En niet zomaar eentje, haar buik is alweer net zo plat als altijd!

De 31-jarige brunette maakte nog pas kort geleden bekend dat zij en acteur Bradley Cooper vader en moeder waren geworden, en dat het model een body to die for heeft weten we allemaal, maar nu we zien dat ze nog geen maand later weer helemaal terug in shape is! Dit is toch wel het bewijs dat ze echt een killer body heeft, of zou het zoals sommige van haar fans vermoeden? Is er sprake van magie?

Net als, waarschijnlijk, de rest van de wereld waren we allemaal even in shock toen we de foto zagen. Irina beviel namelijk op 21 maart van haar kersverse dochtertje, maar op de foto is daar nu al niets meer van terug te zien. “Pre-sunset 🌅😍 #currentsituation” luidt de caption dan ook. Vele van haar fans waren ook verbaasd over de foto. Reacties als “Is it possible?? She just gave birth OMG”, “If this is your post baby bod then you are a magician” en “Please, enjoy your new life as a mother..” komen er voorbij onder haar Instagram post. 

Wat vind jij? 

 

Pre-sunset 🌅😍 #currentsituation

Een bericht gedeeld door irinashayk (@irinashayk) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top