Fashion

Dit is wat je deze zomer draagt naar de vakantie hotspots waar ook de celebs vertoeven

Als jij net als velen al je vrije uurtjes aan Instagram besteedt, kan je de stylish drankjes in Lissabon en zwembaden in Bali niet gemist hebben. Fashion it-girls reizen af naar de meest prachtige oorden en geven ons zo genoeg inspiratie voor het inslaan van nieuwe zomerkleding voor die zonnige trip.

Famous Instagrammers als Lucy Williams en Aimee Song stappen op vluchten alsof het de trein is en reizen de hele wereld af voor luxe vakanties. Deze modemeisjes weten precies wat ze moeten dragen in welk land, gebied en welke stad en laten dat via de bekende social media zien met jaloersmakende plaatjes.

Weten wat je moet dragen op je vakantie naar Mykonos, Lissabon, Bali of de Côte d'Azur? Lees snel verder!

Mykonos
Mykonos is eigenlijk het nieuwe, nog hippere Ibiza. Het eiland heeft dezelfde laid-back vibe als Ibiza, dus met borduursels en tassels zit je goed. En wil je het helemaal goed doen, ga doen voor een blauw/wit kleurenpalet, want dan match je precies met de prachtige, blauwe zee van Mykonos.

Lissabon
Deze stad is al jaren een populaire plek voor modemeisjes en om daar de show te stelen moet je je hullen in linnen shirtjes, fladderige jurkjes en platte schoenen, want je moet wel de heuvels op en af.

 

Bali
Tropische printjes voor op strand en losse jurkjes zijn perfect voor de hitte in Bali. Vergeet ook je yogabroek niet voor een yogasessie van de locals.

Côte d'Azur
De Franse kust schreeuwt chique. Waar je je op de Côte d'Azur vooral in moet hullen zijn bootschoentjes, fancy fladderjurkjes en zoveel mogelijk bretonstreepjes.

Beeld thumb:iStock

Deel dit artikel
Back to top