Fashion

Zien: David Beckham nam dochtertje Harper mee naar de manicure

Als het enige meisje van de vier kids moet er ook tijd worden gemaakt voor de interesses van Harper, het jongste dochtertje van David en Victoria Beckham. Want ja, kleine meisjes willen verwend worden en zo te zien begrijpt vader David Beckham dat goed. En dus nam de voetballer zijn dochtertje Harper mee naar de manicure.

Eerder was Harper samen met moeder Victoria gespot in een nagelsalon. Het meisje lag ontspannen onderuit, terwijl de specialiste druk bezig was met het verzorgen van de nageltjes van de vijfjarige. Dit keer was het niet haar moeder maar haar vader die haar begeleidde naar de manicure. 

In een interview vertelde Victoria Beckham dat Harper gek is op beauty. “Ik ben heel hecht met mijn kinderen, maar het leuke van Harper is dat ze graag speelt met make-up. Dit dan ook het perfecte moeder en dochter moment.” Maar dus ook het perfecte vader en dochter moment. Bekijk de adorable kiekjes hieronder! 

 

Тем временем, примерный папа Дэвид, посетил с детьми селебрити маникюрный салон в Beverly Hills' luxury Olive And June salon, 4.04.2017 #davidbeckham #harperbeckham #cruzbeckham 🎥📸⭐✔#блогопись#celebrity#инстаграмнедели#famouspeople#celebrityblogger#hollywoodstar#showbiz#шоубизнес#gossip#celebritynews#новостизвезд#новостидня#сплетни#светскиеновости#новостиголливуда#celeb#glamour#spletnik#голливуд#папарацци#latvija#bestoftheweek#bestoftheday#paparazzi#селебрити

Een bericht gedeeld door ⓒⓔⓛⓔⓑⓡⓘⓣⓨ ⒽⓄⓁⓁⓎⓌⓄⓄⒹ ⓗⓞⓣ ⓝⓔⓦⓢ (@gossipdidi) op

Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top