Fashion

Rihanna’s complete Fenty X Puma collectie is hier

Eerder vertelde we al dat Rihanna de “ugly shoe trend” wel erg letterlijk had genomen, en nu is hier de volledige Fenty x Puma collectie. We wisten niet goed wat we van de rest moesten verwachten, want opnieuw zijn er nogal wat aparte items bij gekomen. 

Een paar maanden geleden was er al een preview te zien van de spring 2017 collectie tussen Riri’s merk Fenty en Puma op de catwalk, en nu is de gehele collectie officieel op internet te vinden. De lijn bevat dus niet alleen erg aparte schoenen, maar ook kleding en accessoires zoals een pet en een choker die ergens een beetje doen denken aan de stijl van een erg moderne Marie-Antoinette.

Als je de schoenen al verbazingwekkend vond, heb je de choker en broek nog niet gezien. De stijl van de choker sluit perfect aan bij de high heel met veters. En de broek? Tja, kijk zelf maar. Of je het nou mooi vindt of niet, de collectie zal hoe dan ook een beetje van Riri’s bad gal stijl aan je garderobe toevoegen. 

De prijzen variëren van 30 tot 450 dollar en de gehele collectie zal vanaf 13 april verkrijgbaar zijn op puma.com. Bekijk hieronder alvast alle foto’s van de spring 2017 lijn. 

Deel dit artikel
Back to top