Beauty

5 make-up trends die je dit seizoen moet proberen

Nieuw seizoen, nieuwe make-up trends, ja toch? Daarom ligt er ook weer een stapel nieuwe probeersels op je te wachten die stuk voor stuk super origineel zijn. Make-up trends komen en gaan sneller dan je denkt (overigens net als de warme seizoenen…), dus wees er snel bij.

Zo af en toe gaan er bijzondere make-up trends viraal op het internet en wilt elke blogger en celebrity het uitproberen. Daarom hier een lijstje van de 5 allernieuwste en coolste trends die ook jij absoluut eens moet overwegen de komende lente of zomer! 

1. Neon lipliner
Ja, echt! Erg funky, kan je wel zeggen. Niet voor iedereen weggelegd, maar altijd het proberen waard. Deze look is overigens met ‘echte’ kleuren gemaakt, en er is dus geen blacklight gebruikt om het effect te krijgen. Daarnaast is het super origineel voor een leuk thema-feestje of een festival als je echt van opvallen houdt. 

2. Hartjesogen
Niet helemaal natuurlijk, maar het komt wel in de buurt. Bij deze look maakt de ooglook verder niet uit, dus dan kan net zo rustig of kleurrijk als jij zelf wilt. Je maakt het af door een klein hartje onder je onderste wimperrand te tekenen. De trend is op het moment super populair, maar vooral omdat het bedacht is door MAC Cosmetics. Dit kan met zowel lipliner, lipstick, oogschaduw, eyeliner, wat je maar wilt! 

3. Omlijnde lippen
Hiermee bedoelen we natuurlijk niet het effect wat in de jaren '90 zo populair was. Wij bedoelen een ombre-look, die super simpel te maken is. Zoek naar een lippenstif en lipliner ineen voor een optimaal effect. 

 

Een bericht gedeeld door Marie (@xmarie.k) op

4. Neppe sproetjes
Voor de sproetenkoninginen onder ons is deze tip natuurlijk overbodig, maar als je een hele egale huid hebt waar nergens een sproetje of moedervlekje op te bekennen is, kan dit super schattig en zomers staan! Ook dit effect is hartstikke makkelijk te krijgen, je kan hiervoor oogschaduw gebruiken, maar ook bijvoorbeeld een donkere concealer of een wenkbrauwpotlood.

 

Flashback to this faux freckle natural makeup ✨✨✨

Een bericht gedeeld door Chloe Morello (@chloemorello) op

5. Matte finish
Ja, het is terug. We gingen allemaal helemaal los op de highlighter, liquid contour en BB cream, en natuurlijk zijn we daar nog steeds net zo dol op als eerst, maar de matte finish-skin heeft weer even zijn momentje. Baking en contouren met poeders inplaats van liquids is op het moment weer helemaal in. 

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top