Fashion

Deze trouwjurken zijn alledaags, indie en helemaal Instagram proof

Als het op bruidsjurken aankomt, mag je hopen dat je genoeg gespaard hebt. De dure en nooit eindigende quest naar de perfecte jurk kan nogal tijdrovend zijn en wat geld achter de hand maakt het allemaal gemakkelijker. En dan heb je eindelijk dé jurk, kun je 'm eigenlijk maar één keer in je leven aan. Indie designer Lily Ashwell vindt dat het ook anders kan en ontwierp een hele draagbare maar nog steeds princessy lijn met jurken voor die speciale dag.

De dromerige collectie is helemaal in lijn met de laatste slip dress trends en ziet er klassiek en clean uit. De prachtige, vintage looking jurken zijn verkrijgbaar in tien verschillende pastel kleuren en de prijs is niet verkeerd. Zeker niet voor bruidsjurken die ook nog eens van een particuliere shop komen. De prijzen vallen ongeveer tussen de €350 en €550.

Op de site van Lily Ashwell kan je zogenaamde ‘Swatch cards’ bestellen. Hierbij selecteer jij de kleuren die je graag thuis wilt bekijken en vervolgens krijg je kleine stukjes stof binnen, om jou uitgekozen kleuren te bekijken. Na het bestellen van je jurk, die overigens van 100% zijde is, wordt de jurk handgemaakt in Los Angeles en duurt het acht weken voor je hem binnen hebt. De jurken zijn dus letterlijk made for you! En het allermooiste? Na je grote dag (of die van je vrienden, de jurken zijn namelijk ook uitstekend te dragen als bruidsmeisje) kan je de jurk blijven dragen. Scroll verder voor een kijkje naar de vijf Pinterest waardige jurken.

 

Deel dit artikel
Back to top