Fashion

Dit zijn de jurken die je op de rode loper van de Oscars kunt verwachten

Waarschijnlijk kijk jij net zo erg uit naar de Oscars night als wij doen. Natuurlijk is het geweldig om te zien welke genomineerde acteurs en actrices de Oscar winnen voor goede films en performances, maar voor ons fashionista’s zijn de bijzondere jurken die vrouwen op de rode loper dragen net zo’n spektakel. 

De Oscars zouden eigenlijk op geen beter moment kunnen plaatsvinden dit jaar. Met de New York en Paris Couture Fashion Week achter de rug zijn er handenvol nieuwe trends en accessoires bijgekomen waar celebs nu hun slag in slaan. Met genomineerde vrouwen als Natalie Portman, Michelle Williams en Emma Stone zal de rode loper dus één grote modeshow worden vol stylish dresses

Gebaseerd op wat we allemaal hebben zien langskomen bij alle afgelopen fashion shows, is hieronder een lijstje te zien van alle stijlen en jurken die je kan verwachten op de rode loper van de Oscars! (P.S. Wil je ook kijken? Zit dan op de nacht van zondag 26 februari op maandag de 27e om 02:30 klaar met de tv op Net5! Moet je die maandag gewoon werken? Geen zorgen, maandag is er een herhaling te zien op dezelfde zender) 

Korsetten 
Lingerie-inspired looks zijn tegenwoordig overal te zien, en is een perfect maar sexy detail voor op de rode loper. Deze nieuwe stijl was onder anderen te zien tijdens de Dior Spring / Summer 2017 show. 

Dior Spring/Summer 2017

Roze
De rode loper zal er dit jaar iets roziger uitzien, omdat het heel goed kan dat er veel vrouwen in het roze verschijnen. Er zijn dan ook veel verschillende, roze jurken gespot tijdens de Fashion Week. 


Antonio Grimaldi Spring/Summer 2017

Giambattista Valli Spring/Summer 2017

Valentino Haute Couture Spring/Summer 2017

One-shoulder 
Terwijl het vorig jaar nog allemaal om de off-shoulder look ging, is het dit jaar all about the one-shoulder outfits. Er wordt verwacht dat deze trend bij vele vrouwen te zien is op de rode loper aanstaande zondag. 


Stephan Caras Spring/Summer 2017

Antonio Grimaldi Spring/Summer 2017
Vionnet Spring/Summer 2017

Satijn
Satijn is misschien wel een van de grootste trends dit voorjaar. Jurken in deze stof zijn goed te combineren met bijpassende juwelen of andere accessoires. 


Chanel Spring/Summer 2017
Angel Sanchez Spring/Summer 2017

Color blocking
Een extreem opvallende look die vaak werd gespot tijdens de Fashion Weeks is color blocking. Dit zijn dan twee erg opvallende kleuren in één outfit die er super erg uitspatten als ze tegenover elkaar staan. Toch is iedereen erg benieuwd naar verschillende versies van deze trend, en geeft het een opvallende, catchy look


Emilio Pucci Spring/Summer 2017
Delpozo Spring/Summer 2017Delpozo Autumn/Winter 2017

Beelden: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top