Fashion

10 acteurs waarvan je waarschijnlijk niet wist dat ze homoseksueel zijn

Acteurs zijn acteurs omdat ze ... (tromgeroffel) kunnen acteren! Maar sommige acteurs zijn ZO goed dat wij niet meer kunnen geloven dat ze in het echte leven anders zijn. Soms denk je dat de passie en romantiek van het beeldscherm afspat, terwijl de acteur in real life homoseksueel blijkt te zijn. Goed acteren noemen ze dat! Wij vonden 10 acteurs waarvan je waarschijnlijk nog niet wist dat ze homoseksueel zijn. Wist jij het van deze bekende acteurs? Wij lang niet van allemaal! 

 

1. Cynthia Nixon ( Sex and the City)

Geloof het of niet, onze Miranda uit Sex and the City valt in het echte leven niet op mannen, maar op vrouwen. Van 1988 tot 2003 had ze een relatie met Danny Mozes waarmee ze samen twee kinderen heeft. In 2004 kreeg Cynthia een relatie met een vrouw, Christine Marinoni. In 2012 trouwde het koppel.

2. Cheyenne Jackson (30 Rock/Glee)

Deze acteur mag dan in de series heel wat vrouwen verslinden, in real life is Cheyenne vanaf september al getrouwd met een man.

3. Sarah Paulson (New Year's Eve (2011), American Horror story, )

Vergeet het beeld van een lesbische vrouw met kort haar. Sarah Paulson valt op vrouwen (en mannen). Sarah was van 2004 tot 2009 met actrice Cherry Jones. Voor haar relatie met Cherry ging Sarah alleen met mannen. Sinds de breuk heeft Sarah nog geen nieuwe relatie gehad, maar ze staat er wel open voor (zowel mannen als vrouwen).

4. Wentworth Miller (Prison Break)

Voor alle Prison Break fans: bereid je voor, dit gaat pijnlijk worden. Wentworth Miller, de heete hoofdrolspeler uit Prison Break is homoseksueel. Wait? WHAT! Ja het is helaas echt waar. De 42-jarige acteur schreef in augustus 2013 een brief waarin hij bevestigt homoseksueel te zijn en om die reden een uitnodiging van een Russisch filmfestival weigert. Cry me a river..

5. Matt Bomer (White Collar)

Nog een verlies, deze knappe acteur is al sinds 2012 getrouwd met Simon Halls. De lovebirds hebben samen drie kinderen.

6. Sarah Gilbert (Big Bang Theory)

Bij de meeste mensen is het wel bekend dat co-acteur Jim Parsons in real life homoseksueel is, maar hij is niet de enige. Ook Sarah Gilbert kwam er achter dat ze liever het leven met een vrouw deelt dan met een man. Ze is nu gelukkig getrouwd met zangeres Linda Perry.

7. Guillermo Diaz (Scandal)

Diaz is altijd al open geweest over zijn geaardheid EN om het feit dat wanneer iemand niet met hem in zee wil gaan om zijn geaardheid, hij ook zeker niet met hen wil samenwerken. Take it or leave it!

8.Maria Bello (Grown ups)

De actrice bekend van o.a. Grown Ups, Prisoners en World Trade Center, kreeg in 2001 haar eerste kind met screenwriter/producent Dan McDermott. Het koppel is inmiddels niet meer samen. Op 29 november 2013 vertelde Maria in een column genaamd ' coming out as a modern family' in de The New York Times dat ze op vrouwen valt en al een tijdje een relatie heeft met haar vriendin Claire.

9. Victor Garber (Titanic)

Wow deze zagen wij absoluut niet aankomen. Iedereen kent de acteur natuurlijk uit Titanic, maar had jij verwacht dat hij op mannen valt? In 2013 kwam Victor officieel uit de kast en vertelde toen ook meteen dat hij al een lange tijd met zijn partner samenwoont. De acteur wist dat hij goed kon acteren, maar had niet verwacht dat iedereen zo verrast zou zijn.

10. Matt Dallas (Kyle XY)

Weer een hunk die we van ons verlanglijstje kunnen strepen. Matt Dallas wordt namelijk ook niet warm van een vrouw. In 2013 maakte de acteur via Instagram bekend dat hij was verloofd met een man.

Beeld: Giphy
Deel dit artikel
Back to top