Fashion

Nieuwe kledinglijn van Kylie en Kendall is super stylish

In juni 2015 begonnen Kendall en Kylie Jenner met het opstarten van een eigen kledinglijn en sindsdien is het alleen maar bergopwaarts gegaan voor hun merk. Inmiddels brengen ze de ene na de andere nieuwe lijn uit. Op dit moment zijn ze de collectie Drop One aan het teasen op social media en hij is super stylish!

Deze collectie lijkt meer luxe en chiquer dan ooit. Iedereen is vol smacht aan het afwachten tot 17 februari aanbreekt, want dan kun je de kledingstukken bemachtigen op de Kendall + Kylie website. Voor ons Dutchies is de collectie die dag verkrijgbaar om 12 uur ’s middags, dus zorg dat je klaarzit. 

Terwijl we allemaal aan het aftellen zijn tot de 17e (wat ook meteen de laatste dag is van de New York Fashion Week), kunnen we wel alvast genieten van wat sneak peeks. Heel veel zelfs! Op Instagram en Facebook zijn de zusjes volop aan het teasen en showen ze het ene na het andere prachtige kledingstuk. Stukken als Kylie’s bomberjack met bonten mouwen, Kendall’s gele outfit en alle wijde, fancy broeken in verschillende kleuren springen eruit. 

Scroll verder voor allemaal mooie polaroids van de Drop One collectie!

Deel dit artikel
Back to top