Beauty

Stralend het nieuwe jaar beginnen doe je met de nieuwe Beautybox

Om het nieuwe jaar goed te beginnen komt Beautybox met het welverdiende thema “This time I am Focussing On Me”. Want het is een echte aanrader om jezelf eens goed te verwennen!

De Beautybox van deze maand zorgt ervoor dat je even helemaal kunt ontspannen. Na een heerlijke douchebeurt met de douchegel van IDC, kun je jezelf verwennen met één van de fijne maskertjes om vervolgens je tanden te poetsen met de Perfect White & Gold tandpasta. Want hier krijg je niet alleen stralend witte tanden van, ze worden ook nog eens beschermd tegen etensresten. Een perfect product wanneer je een date op de planning hebt staan.

Voor een finishing touch kun je de make-up producten van het Amerikaanse merk Manna Kadar eens proberen. Met haar lipgloss zullen je tanden nog meer opvallen en de blush zorgt voor een laatste healthy glow die elke vrouw kan gebruiken!
- Greenland – Crèmemasker lime-vanilla €4,50
Om je gezicht een boost te geven
- Greenland – Kleimasker coconut-tangerine €4,50
Een momentje voor jezelf, ook al is het in je eigen badkamer
- Beverly Hills Formula – Perfect White & Gold €7,95
Voor stralend witte én verzorgde tanden
- IDC – Showergel €3,50
Fris en fruitig, de geur is per box verschillend
- Manna Kadar – Liplocked Siren €10,00
Het hydrateert je lippen en het blijft goed zitten dankzij de ingebouwde primer
- Manna Kadar – Paradise Blush €19,00
Voor een prachtige gloed op je gezicht
- Beautybox Queen – Compact make-up spiegeltje €4,95
En dit vinden wij dus heel erg leuk! De illustratie werd speciaal voor Beautybox ontworpen en het spiegeltje is precies wat elke schoonheid nodig heeft.

Wil je het ook eens proberen? Bestel dan hier je Beautybox voor maar €14,95 of laat je verrassen door de Beautybox van de volgende maand!

Deel dit artikel
Back to top