Lifestyle

Met behulp van deze 5 kristallen creëer jij positieve energie

Met behulp van deze 5 kristallen creëer jij positieve energie

Alles wat ons kan helpen om ons beter te voelen, is welkom. Steeds meer mensen zweren bij kristallen en het vermogen dat deze hebben. Wetenschappelijk bewezen is het niet, maar dat betekent niet dat het niet voor jou kan werken.

Kristallen en edelstenen worden verwerkt in sieraden, maar ook producten zoals gezichtsrollers. Daarnaast dragen mensen steeds vaker 'losse' kristallen bij zich of plaatsen ze deze op plekken in huis.

Deze vijf kristallen kunnen je helpen bij het creëren van goede energie, in verschillende situaties.

 

1. Amethist

Dit purperkleurige kwartskristal, helpt bij kalmeren van angstgevoelens. Leg de amethist met kalmerende kracht dicht bij je in de buurt tijdens een meditatie of als je een bad neemt.

Amethist bij BOL.com

2. Labradoriet

Verwijder negatieve energie uit je aura met de labradoriet. Dit donkere kristal geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Kies deze steen wanneer je angst ervaart door een bepaalde onzekere situatie.

Edelsteen Ruwe Labradoriet bij BOL.com

 

3. Citrien

De gele citrien kristal helpt je bij het creëren van een doel en doelgericht te zijn. Een citrien geeft de levensmoed en vitaliteit die je nodig hebt als je gedemotiveerd bent.

Ruwe Citrien Edelsteen bij BOL.com

4. Aventurijn

De groene aventurijn is voor veel mensen een gelukssteen. Het kan je helpen bij het vinden van balans in je leven. De aventurijn staat voor levenskracht en het manifesteren van voorspoed.

Edelstenen Hart Groene Aventurijn bij BOL.com

5. Rozenkwarts

De rozenkwarts zien we vaak voorbij komen. Dit roze kristal staat voor liefde ontvangen en geven. Zelfliefde is heel erg belangrijk in deze tijden. Gebruik de rozenkwarts als je eenzaam bent en tijdens je self-care rituelen.

Edelsteen Ruwe Rozenkwarts

Beeld: Photo by Sarah Brown on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top