Fashion

Kendall Jenner ontkent alle geruchten: “Why would I do that”

Eerst was het alleen Kylie Jenner die werd verdacht van lipinjecties, maar inmiddels wordt ook over haar zus Kendall het een en ander gezegd. Of het waar is? Volgens het model absoluut niet.

Toch zijn er genoeg mensen die ervan overtuigd zijn dat het Victoria's Secret model iets aan haar lippen heeft gedaan, nu reageert ze erop in de hoop dat de roddels hier eindigen. “As a model, why would I have my face reconstructed? It doesn’t even make sense. It’s crazy because sometimes I feel like people just want me to lose.”

De 21-jarige zegt nooit lipliner of lipstick te gebruiken als het gaat om haar nude lippen. De enige lippenstift die ze draagt is een goede rode en anders is het niet meer dan een gloss. Ze kan zich er enorm over opwinden dat mensen geen idee hebben waar ze het over hebben. “People forget that they're talking about real people who have real feelings and actually live their everyday lives (for the most part) just like everyone else.”

Toevallig liet Kendall zich laatst wel door Kylie opmaken voor een livestream chat over hun boek. Ze denkt dan ook dat de geruchten daar zijn ontstaan. Maar als we haar woorden mogen geloven, heeft ze dit prachtige paar lippen dus gewoon van zichzelf!

 

Een foto die is geplaatst door Kendall (@kendalljenner) op

Beeld: Getty Images

 

Deel dit artikel
Back to top