Fashion

HOT! Doe net als Kylie Jenner en ga voor een fluwelen bikini

Velvet is overal geweest het afgelopen seizoen, van de fluwelen broeken tot de tops, schoenen en bags. Maar dit item hadden we nog niet gezien en we zijn onder de indruk!

Designer Roxana Salehoun is al voor een lange tijd verliefd op het fluweel en heeft zich dan ook ontzettend goed voorbereid op deze trend. “The first bikini sample I ever made back in 2009 was velvet. When I started my company, the first-ever design was a red-velvet bikini. With each collection, I incorporate one color in one to two styles of velvet within the collection. I don't exactly know what it is other than I have always loved velvet everything.”

En het lijkt te hebben gewerkt. Inmiddels is het niet alleen Kylie Jenner die met een velvet bikini op haar Instagram staat, maar worden ook de winkels gevuld met een aantal exemplaren. Of je er ook echt in kunt zwemmen blijft voor ons voorlopig een raadsel, maar blogger Danielle Bernstein en schrijfster Leandra Medine verzekeren dat het helemaal waterproof is.

 

time to go from beach to snow.. #byebyebikinipics #layerup • thanks for another amazing stay @thecapehotel #untillnexttime

Een foto die is geplaatst door by Danielle (@weworewhat) op

 

a closer look 🕵🏻

Een foto die is geplaatst door by Danielle (@weworewhat) op

 

Beautiful sunset with my girls @allakostromichova @vicky__vina ❤ #stbarths #newyear #sunset #skaya

Een foto die is geplaatst door Olesya Senchenko ♉️⚡️ (@olesyasenchenko) op

 

☀️☀️

Een foto die is geplaatst door Olesya Senchenko ♉️⚡️ (@olesyasenchenko) op

 

last bathroom selfie of the year 😋

Een foto die is geplaatst door Kylie (@kyliejenner) op

Beeld thumb: Vogue UK

Deel dit artikel
Back to top