Fashion

Dit zijn de allermooiste zwembaden van de wereld!

Het is al bijna tijd voor je vakantie en wij hopen dat je je bestemming nog niet hebt gekozen, want hier volgen de 11 mooiste zwembaden van de wereld. Begin maar alvast met sparen, want je wil gegarandeerd een duikje nemen in al deze beauties. 
 
Er is niets lekkerder dan met een cocktailtje aan het zwembad ziten, om daarna een heerijk verfrissende duik te nemen. Maar wij zijn niet zomaar meisjes, we willen het liefste het beste van het beste. Hier volgen ze!
 
The Library Hotel
Waar: Koh Samui, Thailand
Cool omdat: in sterk contrast met de witte stranden van Chaweng Beach is het water van dit zwembad rood, en dan niet op een creepy manier. De rode, gele en oranje tegeltjes zorgen voor deze magische kleur..
 
 
Surfjack Hotel
Waar: Honolulu, Hawaii
Cool omdat: De handgemaakte illustratie op de bodem van dit zwembad is zo fotogeniek! Dit moet gewoon op instagram. Oja, ook leuk, Waikiki Beach is op 10 minuten loopafstand.
 
 
Marina Bay Sands hotel
Waar: Singapore
Cool omdat: dit zwembad zit op de 57e verdieping van het hotel. Geweldig voor het uitzicht.
 
 
Hotel Villa Honegg.
Waar: Ennetbürgen, Zwitserland.
Cool omdat: Deze view is werkelijk amazing! Je hebt een geweldig uitzicht op het meer van Lucerne, ook in de winter. Want het zwembad is verwarmd.
 
 
Four Seasons Safari Lodge
Waar: Serengeti National Park, Tanzania
Cool omdat: Je kan de wilde dieren vanuit het zwembad spotten. Het zwembad is namelijk boven een drinkplaats van de olifanten in het park.  
 
 
St. Regis Lhasa
Waar: Lhasa, Tibet
Cool omdat: Dit zwembad heeft ook niet de normaalste kleur, het lijkt wel goud. Het mooiste is dat je altijd kan zwemmen, want het zwembad is gewoon binnen!
 
 
The Belmond Hotel Caruso
Waar: Ravello, Italië
Cool omdat: Dit zwembad is gewoon enorm prachtig is, en ook nog eens lekker dichtbij!
 
 
Brufani Palace Hotel
Waar: Perugia Italië
Cool omdat: Het binnenzwembad heeft een glazen bodem, waardoor je al zwemmend Etruskische ruïnes van 3.000 jaar oud kunt bewonderen!
 
 
In welk zwembad wil jij een duikje nemen? 
Deel dit artikel
Back to top