Fashion

De leukste accessoires instagram accounts om te volgen

Diamonds are a girl’s best friend, dit is zeker waar maar ook sieraden zonder onze favoriete glimmers maken ons erg gelukkig. Sieraden zijn de finishing touch voor elke outfit, of je nou naar een gala gaat of een simpele dag op kantoor. Accessoires zijn een must! Voor inspiratie met oude en nieuwe trends is instagram the place to be! Maar welke accounts geven je nou dat echt goede advies?
 
Anita Ko
Zij weet precies hoe ze diamanten het beste kan dragen. Of het nou in de vorm van een blaadje, bloem of dier is. Anita weet altijd de mooiste uit te kiezen en die zo modieus mogelijk te dragen.
 
 
 

Last night I brought out the rose gold for #lesmizrahis #meetthemizrahis #anitako

Een foto die is geplaatst door Anita Ko (@anitakojewelry) op

 
Jacquie Aiche
 
Jacquie gaat een totaal andere kant op wat accessoires betreft. Zij weet wat je moet doen met betoverend edelstenen, body chains en finger bracelets. Dit account moet je bekijken als bohemian helemaal jouw stijl is!
 
 
 

Friday night game face 😘#JAxEMRATA

Een foto die is geplaatst door Jacquie Aiche (@jacquieaiche) op

 
Logan Hollowell
 
Deze dame houdt van bescheiden accessoires. Zij weet precies hoe je de diamanten zodiac ear climbers en de ingetogen laagjes kettingen en accessoires draagt. 
 
 
 
Zoe Chicco Jewelry
 
Zoe weet hoe je oorbellen goed kunt stacken en ze staat ook erg bekend om haar gegraveerde keepsake pieces. Bescheiden maar toch een statement maker, dat is wat de stijl bij ons oproept. And we love it!
 
 
 

Pretty little things... Now available at @_garymichaelsfinejewelry_ #xoZC

Een foto die is geplaatst door Zoe Chicco (@zoechiccojewelry) op

 
Jennie Kwon Designs
 
Ringen zijn Jennie’s field of expertise. Van gewoon alledaagse ringen tot mooie trouwringen, Jennie weet welke ringen het mooiste zijn en blijven. Inspiratie nodig voor de perfecte ring? Dan ben je bij Jennie dus aan het juiste adres.
 
 
 

So fresh n so clean clean. Regram of a medley of JKD pieces from @barneysny 💕💕💕

Een foto die is geplaatst door Jennie Kwon (@jenniekwondesigns) op

 
Solange Azagury
 
Ben jij niet zo van de bescheiden accessoires? Dan moet je Solange Azagury maar gaan volgen! Zij staat erg bekend om haar statement accessoires, waarmee ze haar persoonlijkheid laat stralen.
 
 
 

✨ Nova and Orbital rings. Ruby emerald and diamonds on blackened gold ✨

Een foto die is geplaatst door Solange Azagury-Partridge (@solangeazagury) op

 
Rose Ark
 
Rose weet de meest unieke statement accessoires wel te vinden, en zo te combineren dat ze er te gek uitzien. Daarnaast staat ze ook erg bekend om haar onbekend designers. Een ding is zeker, haar stijl is er wel een om te bewonderen.
 
 
 

✨ #ROSEARK

Een foto die is geplaatst door ROSEARK (@roseark) op

 
Irene Neuwirth
 
Irene staat erg bekend om haar oorbellen die zo op de rode loper terug kunnen komen. Daarnaast weet ze ook te gekke kleurencombinaties te maken en creëert ze zo de gaafste looks.
 
 
 

Sunday , Sunday ... #oneofakind individuals ... Coming soon! #ireneneuwirth

Een foto die is geplaatst door Irene Neuwirth Jewelry (@ireneneuwirth) op

 
Ana Khouri
 
Ana heeft de mooiste armbanden, kettingen en oorbellen in prachtige regenboogkleurige stenen en witte diamanten. Het oogt kalm in het design, terwijl je zou denken dat het juist erg opvallend zou zijn. Perfect voor iedereen die van bescheiden houdt, maar wel graag iets unieks wil.
 
 
 

spRing tiMe @anakhouri

Een foto die is geplaatst door ANA KHOURI (@anakhouri) op

 
Fallon
 
Fallon staat bekend om haar trendvolgende musthave pieces zoals de gaafste chokers. Daarnaast weet ze het altijd zo te fotograferen dat je het meteen wil hebben! Een perfect account om te volgen dus!
 
 
 

. ‎نيم ست استيل ٣١٦ . ‎٢ زنجير . ‎با ضمانت ١ ساله رنگ و حساسيت . ‎قيمت :٣٨٠٠٠ تومان . براى سفارش عكس كار مورد نظر ارسال شود راه هاى ارتباطى : Telegram:Fallon_jewelry Watsap call :09166167204 براى ديدن كليه اجناس به پيچ ما سر بزنيد Inestagram:Fallon_jewelry كانال تلگرام @fallonjewelry لينك كانال تلگرام https://telegram.me/joinchat/BYPowjvR_zm8Wv6s8LzuTw براى خريد حضورى آدرس گالرى: اهواز كيانپارس مجتمع تجارى برج طبقه اول غرفه ١٠ گالرى فالون خانم سلطانى

Een foto die is geplaatst door گالرى Fallon Jewelry (@fallon_jewelry) op

 
Ruby Stella
 
Ruby heeft de prachtigste bling accessoires in haar instagram assortiment. Vooral haar ringen zijn erg bekend, wat te begrijpen is. Die zijn toch om verliefd op te worden!
 
 
 

My squad 🙌🏽 #rubystella

Een foto die is geplaatst door R U B Y S T E L L A (@rubystella) op

Deel dit artikel
Back to top