Beauty

De nieuwste make-up obsessies

Tegenwoordig zijn er zoveel trends om te volgen, dat het lastig is om te bepalen wat je beter links kunt laten liggen en wat een echte musthave is. Nu zijn er weer een nieuwe trends, maar voor deze trends hoef je geen nieuwe producten aan te schaffen, perfect dus! 

Gllitter Eyeliner
Glitters zijn dit jaar helemaal de trend, van je haren tot je nagels, glitters zijn hot! De wat kindelijke glitters zijn natuurlijk altijd leuk, maar met wat grovere glitters kun je ook een te gekke look creëren die net wat volwassener en stoerder oogt.

Je kunt deze look gemakkelijk creëren met behulp van losse glitters van bijvoorbeeld H&M (de glitter dust), eyeliner of een oogpotlood die veel op je natuurlijke huidskleur lijkt, moisturizer en wat watjes.
Om ervoor te zorgen dat je de look krijgt die je wil, is het handig om de plek waar je de glitters wilt hebben eerst te markeren met een oogpotlood die op je huidskleur lijkt. Dip vervolgens een watje in wat moisturizer, doe er wat glitters bij en rol dit over je oog uit. Als de glitters niet blijven plakken, dan kun je altijd voor het zwaardere geschut gaan: MAC’s Mixing Medium Eyeliner.

Extreme Highlighter 
 
Highlighter is perfect voor het creëren van een frisse look. Zelfs als je maar een paar uur slaap hebt gehad zorgt highlighter ervoor dat je er toch fris en fruitig bijloopt. Vaak doe je maar een beetje highligher op om het zo natuurlijk mogelijk te houden, maar volgens de nieuwste trend kun je lekker losgaan met je highlighter! Geef jezelf een gloeiende look door de highlighter aan te brengen bij je ooghoeken, langs je wenkbrauwen, richting je neus, op je jukbeenderen en boven je bovenlip.
 

Na stell ca nun brill ma scintill #halsey #highlighteronfleek

Een foto die is geplaatst door M.Art (@okaymarvh) op

 
 
Matte voor alles
 
De matte lipstick is een trend die we al een tijdje liefhebben, maar nu laten we het daar niet bij zitten. Je kunt de matte stijl namelijk ook voor je hele look gebruiken. In tegenstelling tot de andere trends betekent dat dus geen glitters en geen highlighter. Zo kun je een blush gebruiken in dezelfde kleur als je lipstick om zo een matte look te creëren die opvallend maar kalm is. Door de blush in een soort halvemaan om je ogen aan te brengen geef je de matte look de kleur die het nodig heeft.
Heb je last van droge lippen door de matte lipstick? Wees gerust, Smashbox heeft daar een oplossing voor! Door hun Insta-Matte Lipstick Transformer aan te brengen op lipsticks die wel verzorgend zijn voor je lippen, kun je de lipstick transformeren tot een matte lipstick.
 

last night was a dream 💋

Een foto die is geplaatst door King Kylie (@kyliejenner) op

 
Velvet Wimpers
 
De trend om je haar in verschillende kleuren te verven is erg populair, en je wimpers kunnen bij deze trend natuurlijk niet achterblijven! Voor deze look heb je doorzichtige mascara nodig en gekleurd poeder. Door eerst de mascara op je ogen te doen en vervolgens met behulp van een borsteltje het gekleurde poeder er doorheen te kammen, krijg je prachtige gekleurde wimpers. Zorg er wel voor dat je de poeder meteen na de mascara op je wimpers doet, als de mascara al droog is gaat het effect natuurlijk weg.
 

Outtake from Marie Claire 👾 @oliviabrower_ @hkassel @hairbyashleyh

Een foto die is geplaatst door Jenn Collins (@jenncollins) op

Deel dit artikel
Back to top