Beauty

Mensen naar de Eerste Hulp dankzij Neutrogena Cleanser

Weet je nog toen mensen verschrikkelijke uitslag op hun lippen kregen van de EOS lipbalm? De allergische reacties blijven maar komen, want ook van Neutrogena's Oil-Free Acne Wash Pink Grapefruit Cleanser komen ineens de ergste berichten naar boven. De reacties van sommige gebruikers was zelfs zo erg dat zij direct naar de Eerste Hulp moesten!

Lori Elizabeth Ens sprak met Buzzfeed over haar ervaring met de cleanser. In het gesprek zei de vrouw dat ze twee dagen na het gebruik van de cleanser zulke erge reacties had dat haar gezicht rood werd, opzwol en ze het gevoel had in brand te staan. "I woke up in middle of night and my whole face was swollen and my eyes were swollen shut. I couldn't recognize my face in the mirror."

Nu schijnt het dat mensen deze heftige reactie al sinds 2012 hadden. Brandend gevoel, roodheid, uitdroging en jeuk is een veel voorkomende reactie op het product. Maar Neutrogena reageert behulpzaam op de klachten van de gebruikers en raadt mensen met nare reacties aan om direct naar de dokter te gaan.

Laat dit een lesje voor ons zijn om nieuwe producten altijd eerst op een klein hoekje van het gezicht te testen. Bekijk alle reacties hier.

Deel dit artikel
Back to top