Fashion

Er is nu een tentoonstelling gewijd aan de Olsen Twins

In Brooklyn is er een complete tentoonstelling aan Mary-Kate en Ashley Olsen gewijd en die kun je nu bezoeken! Matt Harkins en Viviana Olen zijn de geniale breinen achter de tentoonstelling met de titel “The Olsen Twins Hiding From the Paparazzi”. Briljant als je het ons vraagt.

De Olsen Twins werden beroemd en berucht doordat ze zich voor de paparazzi altijd wisten te verstoppen achter gigantische zonnebrillen en handtassen. De klikgrage fotografen wisten jarenlang amper een foto te schieten van het gezicht van de Olsen Twins. Dit doordat Mary-Kate en Ashley zich altijd vakkundig achter hun grote handtassen wisten te verschuilen. Harkins en Olen vroegen zich direct af waarom er geen museum is van al deze ‘mislukte’ paparazzi foto’s. Naast foto’s zijn er ook schilderijen en een mega Birkin Bag in de tentoonstelling te zien. Ow, en er zijn zelfs The Olsen Twins Hiding From the Paparazzi cupcakes te vinden!

Ben je toevallig in New York? Dan vind je de tentoonstelling The Olsen Twins Hiding From the Paparazzi op 563 Grand Street in Brooklyn.

Deel dit artikel
Back to top