Fashion

Best dresses Golden Globes

De 64e editie van de Golden Globe awards heeft afgelopen maandag weer plaats gevonden. Behalve dat er dus weer een hoop filmprijzen zijn uitgereikt door de buitenlandse filmpers in Hollywood betekende dit ook dat de rich & famous zich weer massaal in mooie creaties hulden… Fashionscene nam een kijkje langs de rode loper en zag de volgende eyecatchers en misfits voorbij komen!

The Devil was not wearing Prada… Meryl Streep nam in een perzikkleurige Caroline Herrera haar Golden Globe in ontvangst voor Best Actrice in comedy/musical. De zoetsappige jurk die doet denken aan de Griekse/Romeinse oudheid is stijlvol maar misschien had Meryl beter voor een andere kleur kunnen kiezen. Haar haar en jurk vallen nu een beetje tegen elkaar weg.

Meryl Streep bij Golden Globes 2007
Helen Mirren bij Golden Globes 2007

Another oldieHelen Mirren straalde niet alleen door het gouden beeldje dat ze kreeg voor Best Actrice in de dramacategorie. De zeegroene Donna Karan stond haar geweldig, en de actrice kan de empirelijn met haar leeftijd nog heel goed hebben!

Penelope Cruz draafde andermaal op in een Spaans aandoende creatie (waar is die rode bloem in haar haar?!). De zwarte gelaagde jurk van Chanel staat de brunette goed maar echt vernieuwend is het niet bepaald. Er moet wel gezegd worden dat de actrice een van de weinige ladies was die voor zwart had gekozen.

Penelope Cruz bij Golden Globes 2007
Cameron Diaz bij Golden Globes 2007

Ik ben niet echt weg van de haarkleurswitch van Cameron en JT blijkbaar ook niet… In de verte heeft de actrice zelfs iets weg van Mary Kate/Ashley Olsen in hun black period en ook haar jurkkeuze doet me denken aan de Olsen twins. De Valentino laagjes (again) jurk is niet mijn favoriet, de tutu flavor past wat mij betreft beter bij het Zwanenmeer.

Project Runway host Heidi Klum maakte haar opwachting in crèmekleurige Givenchy jurk. Het ziet er een beetje overdone uit met al die slepen én lange handschoenen, en qua kleur was miss Seal niet echt origineel op de avond.

Heidi Klum bij Golden Globes 2007
Drew Barrymore bij Golden Globes 2007

Drew Barrymore hulde zich in een lichtroze John Galliano for Christian Dior jurk. Keywords? Simpel, stijlvol en erg glamorous!

Sarah Jessica Parker’s haar en make-up squad hadden ervoor gezorgd dat de last minute host er fab uitzag. De actrice droeg een mooie zijden jacquard jurk van L’Wren Scott en matchende Christian Louboutin for L’Wren Scott hakken. Good job!

Sarah Jessica Parker bij Golden Globes 2007
Angelina Jolie bij Golden Globes 2007

Angelina Jolie had dit keer als enige accessoire handsome Braddie aan haar zijde. De kiddo’s hadden ze voor de verandering eens thuis gelaten… Angelina droeg een gedrapeerde en geplooide jurk van St. John Knits. Een sixties look is het gevolg en het staat haar natuurlijk weer eens amazing!

J.Lo probeerde vier jurken uit voordat ze besloot welke ze zou dragen. “Ik moest deze wel dragen,” zei de diva over de Marchesa jurk. “Dit was de jurk waar Marc (Anthony) helemaal gek van was.” Hmm, Marc en ik delen dan niet bepaald dezelfde mening. Wat mij betreft had ze beter voor een creatie kunnen gaan die niet iets weg had van een lang gordijn die als sari was gedrapeerd. Sorry miss Lopez, not my kind of style!

Jennifer Lopez bij Golden Globes 2007
Beyoncé bij Golden Globes 2007

Alrighty, we weten het nu wel. Dé vrouw met de mooie curves is Beyoncé… Haar strakke, glimmende Elie Saab legde wel extreem de nadruk op haar ronde vormen. Ze komt er mee weg maar het is op het randje.

Door velen werd Sienna Miller uitgeroepen tot “belle of the ball”. De Britse was gehuld in een witte Marchesa met zilveren accenten en een giga sleep. Haar Heidi-look haar maakte haar tot een kleine prinses, het plaatje was absoluut compleet.

Sienna Miller bij Golden Globes 2007
Jennifer Love Hewitt bij Golden Globes 2007

Jennifer Love Hewitt did it Beyoncé style: vooral haar boobs werden goed getoond in de Georges Chakra jurk.De strapless jurk met wijde rok zit als gegoten bij de actrice…  

Ik zit midden in het eerste seizoen van Ugly Betty en ben daardoor wel weer een beetje fan geworden van Vanessa Williams. Ze speelt een geweldige rol in de serie en ze ziet er iedere keer superduper uit. Maar haar verschijning tijdens de Golden Globes heeft mijn beeld toch behoorlijk vertroebeld. A. ik vind de kanten Carmen Marc Valvo U-G-L-Y. B. dat bonten jasje!!! Has she gone mad!?Het enige positieve zijn haar boombastic krullen, maar dat maakt haar faux fur never nooit goed!

Vanessa Williams bij Golden Globes 2007

Ik kan niet wachten tot de Oscars! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top