Fashion

De belangrijke les die Elizabeth Olsen leerde van zussen Ashley en Mary-Kate

Elizabeth Olsen kwam ten tonele als het jongere zusje van de wereldberoemde Mary-Kate en Ashley Olsen, maar het lukte de knappe brunette al snel om uit de schaduw van de Olsen Twins te stappen en een glansrijke carrière voor haarzelf op te bouwen. Toch is Elizabeth meer dan lovend wanneer er naar haar oudere zussen wordt gevraagd en heeft zij zelfs een belangrijke les van de Twins geleerd.

Elizabeth Olsen acteert op dit moment in drie films die later dit jaar zullen uitkomen; Ingrid Goes West, Wind River en Kodachrome in een interview met ES Magazine vertelde ze wat haar beroemde zussen Mary-Kate en Ashley voor haar betekenen.

“I just think they’re brilliant women,” zegt Elizabeth over haar zussen. Met name hun werk in de mode-industrie en als zakenvrouwen vindt het jongere zusjes indrukwekkend. Sinds dat de tweeling zes maanden oud waren leefden Mary-Kate en Ashley in de spotlight. Ze delen dan ook vaak hun ervaringen met Elizabeth.

De reden dat Mary-Kate en Ashley Olsen bijna nooit een interview geven en de pers schuwen is een duidelijk advies aan hun jongere zusje.

'They’d say, "You know, even if you don’t think anyone’s going to read this article, someone might pull the quote later for [something else]. It’s all part of how you hope someone interprets you, and how they frame who you are and the work you do. They’re very tight-lipped – notoriously so.”

Elizabeth zoekt wel vaker de media op en zit regelmatig frontrow tijdens de fashion week, maar heeft het advies altijd in haar achterhoofd. Ze zult het jongere Olsen zusje dan ook vaker in ingetogen outfits op de rode loper zien en zelden in niets verhullende pakjes. Ook voor modetips trekt Elizabeth aan de mouwtjes van haar stijlvolle oudere zussen.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top