Fashion

Is Peach de vervanger van alle social media apps?

Ben jij het ook een beetje beu om continu al je social media apps bij te houden? Wat als we je vertellen dat er een gloed nieuwe app is die alle, ja werkelijk alle, social media apps combineert. Daar word je blij van toch? 

Peach, gecreëerd door de makers van Vine, wordt nu al toegejuicht als dé nieuwste app die wij allemaal moeten downloaden. Maar wat doet het eigenlijk? Peach is in wezen een Instagram, Twitter, Facebook en Vine in één. That's right, je kunt foto's, video's en GIF-jes uploaden, persoonlijke berichten en statussen versturen en ook nog eens zien wat al jouw vrienden doen door middel van de 'activity feed'.

Naast al deze fijne functies heeft de app ook zoiets als 'magic words' en een nieuwe manier om te porren. De 'magic words' zijn tekstcommando's die het mogelijk maken om iets te zoeken tijdens het versturen van een bericht. Tik je namelijk het woord 'gif' in en hierna 'cats' dan krijg je bewegende plaatjes te zien waarin katten een hoofdrol spelen. Maar zo is het ook mogelijk dat als je 'weather' intikt, je de temperatuur van je locatie krijgt en met 'song' weet je eindelijk hoe het liedje heet wat je al eindeloos op de radio hoort, bye Shazam!

Het porren is door Peach leuker gemaakt door er emoticons en tekst aan toe te voegen. Zo heb je de 100 emoticon die uitstraalt dat jij iemand wel squad-waardig vindt of de boze katten emoticon die laat zien dat jij niet zit te wachten op berichten van een persoon.

Het zoeken van vrienden via telefoonnummers geeft op dit moment nog wat problemen, de app herkent alleen nog Amerikaanse nummers. Ander minpuntje: De app is alleen te verkrijgen voor IOS-gebruikers, al hebben ze wel aangegeven bezig te zijn voor de Android gebruikers.

Wat denk jij? Gaat Peach de andere social media kanalen van hun troon stoten of wordt het een complete flop?

Deel dit artikel
Back to top