Fashion

Dit is hoe Bella Hadid reageerde op de Instagram foto van TheWeeknd en Selena Gomez

Iedereen heeft zo zijn grenzen, en zo te zien heeft Bella Hadid die van haar ook bereikt, want het werd haar allemaal iets te veel. The Weeknd postte een intiem kiekje op Instagram van hem en girlfriend Selena Gomez, maar Bella zag dat niet echt zitten. Wat ze deed?

Ze ontvolgde hem op Instagram… 

Toen er foto’s opdoken op het internet van een zoenende Abel (echte naam van The Weeknd) en Selena in januari, precies twee maanden nadat hij en Bella uit elkaar gingen, verdween Selena Gomez al uit het lijstje van mensen die Bella volgt op Instagram. Abel bleef er tussen staan, zelfs terwijl Abel en Selena haar wél hadden ontvolgd… Volg je het nog? 

Maar na dit gloednieuwe, intieme kiekje op het social media platform van The Weeknd werd het Bella zo te zien iets teveel van het goede, en klikte ze ook op de unfollow button van haar ex. Ondanks dat zijn alle foto’s van toen de twee een stelletje waren nog steeds op haar Instagram account te vinden. 

 

Baby

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

In Februari vertelde Bella Hadid nog aan Teen Vogue dat ze graag vrienden wilde blijven met Abel. "I'll always respect him, and I'll always love him. Sometimes you want to be sad about it or handle it differently, but at the end of the day, you never want to burn a bridge that you've fought so hard to build.” Wij hebben zo het idee dat ze zojuist van mening is veranderd… 

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top