Winnen

WIN: €250,- shoptegoed +1 x 2 toegangskaarten Zalando Blogger Awards!

Yes, het is weer tijd voor de Zalando Blogger Awards en jij kan hier bij zijn! Je begeeft je tussen een selecte groep modebloggers, influencers en fashionlovers waarmee je samen deze feestelijke ceremonie viert in Zalando stijl. En het wordt nog beter: we mogen ook  €250,- shoptegoed weggeven, te spenderen op Zalando.nl!

Geloof ons, dit is een feestje dat je niet wilt missen! Alle topblogger van Nederland zullen aanwezig zijn en Zalando zorgt voor een groot feestje.

Tijdens de Zalando Blogger Awards worden de meest getalenteerde Nederlandse modebloggers in de spotlight gezet. Op donderdag 12 november 2015 vindt de Nederlandse Zalando Blogger Awards ceremonie plaats in Felix Metritis Amsterdam. Tijdens de ceremonie worden de winnaars van de vier verschillende categorieën bekendgemaakt: Beste Fashion Blog, Beste Newcomer, de People's Choice Award en Beste Vlogger.

WIN
Al helemaal in de wolken? Doe dan snel mee aan de actie! Laat je gegevens hieronder achter en schrijf er bij waarom jij het shoptegoed en de 1 x 2 kaarten voor de Zalando Blogger Awards zou moeten winnen. Wees origineel!

Wil jij stemmen op jou favoriete blogger voor de People's Choice Award? Dat kan via deze link! Je kan stemmen op een van de genomineerden:

 

 

 
Deel dit artikel
Back to top