Winnen

WIN! Doe mee en maak kans op een cadeaubon van 200 euro voor Zalon

Hoe dol we ook zijn op mode, we hebben allemaal wel eens een black out als we 's ochtends voor de kast staan. En soms ben je die geijkte outfits die je samenstelt ook helemaat zat en kan je wel wat advies gebruiken over hoe je jouw stijl even een opfrisser kunt geven.

Enter Zalon.nl, het slimme zusje van Zalando.nl. Aan de hand van een vragenlijst die je invult, foto's van jezelf en looks die je mooi vindt en (naar keuze) een telefoongesprek, gaat een stylist die jij zelf gekozen hebt voor je aan de slag. Er wordt een voorstel naar je gestuurd met daarin twee looks en een 'stylist's choice', waarop je feedback kunt geven. Op basis daarvan wordt het uiteindelijke pakket samengesteld en opgestuurd.

Fashionscene's Jasmijn en Michelle mochten Zalon in juni al even uittesten. Michelle: "Ik kon echt wel een boost gebruiken voor mijn garderobe. Ik vind een bepaalde stijl mooi maar echt de items kopen die daarbij horen en soortgelijke looks samenstellen, is even een ander dingetje. Styliste Sophie koos een tweetal zeer uitgebreide looks voor mij uit waarvan ik uiteindelijk een hoop items heb gehouden." 

Jasmijn: "Ik heb denk ik best een uitgesproken smaak. Ik houd van kleur en prints en draag dit ook allemaal met elkaar gecombineerd. Door een stylist twee setjes uit laten kiezen die bij mij in de smaak zouden vallen leek mij dan in eerste instantie best een uitdaging maar het stappenplan van Zalon geeft je uitgebreid de mogelijkheid je voorkeur duidelijk te maken. Na een kort gesprekje met de door mij gekozen stylist Ciska kreeg ik twee superleuke setjes thuisgestuurd. Mijn voorkeur in prints en kleur had Ciska goed begrepen. Echt een uitkomst wanneer je even een frisse wind door je garderobe wilt laten waaien of simpelweg wel wat hulp kunt gebruiken."

Het handige is dat je de looks van Zalon vrijblijvend opgestuurd krijgt, je geen verzend- en retourkosten hoeft te betalen, je op je gemak even thuis alles kunt passen en je achteraf betaalt wat je echt wilt houden. Wij zien eigenlijk geen reden om het niet eens een keertje te proberen. 

Het leuke is dat wij een cadeaubon voor Zalon mogen weggeven ter waarde van maar liefst 200 euro. Wil jij kans hierop maken? Klik dan op de 'DOE MEE!' button en laat ons weten waarom jij wel een nieuwe look kunt gebruiken.

Deel dit artikel
Back to top