Fashion

Kendall jenner wordt geëerd met Fashion Icon Of The Decade award

Kendall Jenner heeft 83 miljoen volgers op Instagram en als zusje van de Kardashian sisters staat ze al bijna haar hele leven in de schijnwerpers. Kendall Jenner sleept de ene na de andere modellenklus in de wacht en is inmiddels eens van de meestgevraagde modellen van het moment. Een hele prestatie op zich.

Hoewel Kendall in de mode-industrie een behoorlijk gevestigde naam is, is het laatste nieuws toch opvallend. Volgende week tijdens de New York Fashion Week zal Kendall hoogstwaarschijnlijk bekroond worden met de ‘Fashion Icon of the Decade’-award. Dat is nogal opvallend.

 

VogueGirl

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

 

spirit animal

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

En decade, decennium, is tien jaar en tien jaar geleden was Kendall een klein meisje van elf jaar. Het gaat bij deze award niet om de volledige tien jaar van haar leven dat er gepresteerd moet zijn op modegebied. Maar Kendall Jenner is pas sinds de laatste jaren een gevestigde naam in de modellenbiz. Deze onthulling zorgde dan ook nogal voor de nodige commotie.

Op 8 september zal Kendall de award in ontvangst nemen. De avond wordt gehost door Ashley Graham en ook fotograaf Mario Testino, Lena Dunham en Jenni Konner zullen er een prijs in ontvangst mogen nemen.

 

🌈🌈🌈

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Deel dit artikel
Back to top