Winnen

WIN: VIP tickets voor de Timberland Black Forest Shopping night in Amsterdam op zaterdag 19 sept!

Timberland komt dit najaar met een thema naar ons hart: Black Forest. WIj houden nu eenmaal van all black! Natuurlijk omdat wij van mening zijn dat je nooit genoeg zwarte schoenen kunt hebben, maar ook omdat de nieuwe collectie zo heerlijk zit en perfect te stylen is met alle najaars- en winterkleding die we natuurlijk stiekem nu al aan het verzamelen zijn. En wat is er leuker dan de lancering van deze collectie samen met jullie te vieren in de winkel van Timberland in Amsterdam? Wil jij hierbij zijn? Lees dan snel verder. 

Aanstaande zaterdag 19 sept hosten wij van 18.00 uur tot 21.00 uur in de Timberland winkel in de Leidsestraat een geweldig shopping event met hoge kortingen en leuke goodies en JIJ kunt hier samen met een vriend of vriendin bij zijn. Je shopt hier de gehele collectie van Timberland met maar liefst 35% korting, er zijn uiteraard hapjes en drankjes en een dj en gedurende de avond geven we ook nog eens elk half uur een paar schoenen weg! Hier wil je toch bij zijn?!?

Meedoen aan deze winactie is heel makkelijk. Laat ons hieronder weten met wie je deze avond wilt komen en wat jouw band met Timberland is en wie weet maken we jou vrijdag wel HEEL blij met jouw VIP entree ticket voor deze leuke avond. We zijn er zelf uiteraard ook om je te verwelkomen! 

De Black Forest collectie is echt te gek en wij selecteerden alvast de mooiste exemplaren voor je om in de mood te komen voor zaterdag: 

 

 

 

WIN ACTIE DETAILS
- Timberland Black Forest Shopping Night op zaterdag 19 sept van 18.00 uur tot 21.00 uur
- Locatie: Leidsestraat 55 Amsterdam
- Win een gastenlijst plekje + 1 voor jou en een vriend of vriendin
- Korting van 35% op hele collectie!
- De hele middag en avond is iemand in de winkel aanwezig om ter plekke jouw Timberlands te customisen! Bijvoorbeeld met jouw initialen.
- Hapjes, drankjes en DJ
- Leuke give aways en goodies!

Laat ons dus vandaag nog hieronder weten waarom jij hier bij wilt zijn en wie je wilt meenemen. WIj nemen dan vrijdag contact met je op!

 


Deel dit artikel
Back to top