Fashion

Mango kiest voor Cara Delevingne en Kate Moss

Het Spaanse kledingmerk Mango heeft opnieuw voor de twee meest spraakmakende modellen ter wereld gekozen. De Britse topmodellen Kate Moss en Cara Delevingne zijn het gezicht van dit label. Kate en Cara hebben eerder samen gewerkt voor Burberry en spreken zich beide uit over hun wederzijds respect en ‘klik’.

Al schelen de twee modellen bijna twintig jaar, ze zijn een gouden combinatie. Beide zijn eigenzinnig en hebben een supersterstatus in de modellenindustrie behaald. Cara en Kate kunnen het ook nog eens super goed met elkaar vinden. Bekijk hieronder de video van Cara & Kate voor Mango.

Cara Delevingne zegt het volgende over de samenwerking met Kate Moss: l'I admire her personally and professionally, she represents a true fashion icon. It is a privilege to learn and to share this experience with her. The shoot has been epic, it's always fun when Miss Moss is around.' 

De campange van Mango is heerlijk om naar te kijken en misschien wel extra leuk omdat de Nederlandse topfotograaf Inez van Lamsweerde deze campagnebeelden en video heeft geschoten.
 

Deel dit artikel
Back to top