Fashion

Is Cara Delevingne een goede actrice? Beoordeel zelf!

We weten van Cara Delevingne dat ze een geweldig model is, maar of ze ook een goede actrice is? Daar gaan we in de film waarin ze speelt 'The face of an angel' achterkomen.  Als ze net zo goed is in het voor de fotocamera staan als voor de filmcamera, dan moet dat zeker wel goed komen met Cara!

Als je ooit een interview van Cara Delevingne hebt gelezen dan is de kans groot dat je hebt gelezen dat ze aangaf te willen acteren. Haar IMBD pagina staat vol met 'post-productie' films, maar het echte werk, een grote rol op het witte doek, hebben we nog niet van haar gezien. De vraag is dan natuurlijk; Is Cara daar wel goed genoeg voor?. In de film 'The face of an angel' is het model te zien en kunnen we haar acteertalent nog eens beoordelen.

cara delevingne actrice

De film gaat over de moord op een Britse student Meredith Kercher. De naam en de gegevens zijn daarentegen wel veranderd. De student genaamd Elizabeth wordt dood aangetroffen in haar appartement in Sienna. Cara speelt Melanie, een onbezorgde student die werkt in een bar in Italië.

We zijn benieuwd naar de film en de acteerkunsten van Cara Delevingne. We hopen voor haar dat ze het met haar ambitie als actrice nog ver gaat schoppen. Good luck Cara!

Bekijk hier de trailer van de film:

 

 

Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top