Beauty

Unboxing: Beautybox Augustus

Ben je niet zo'n merk-vast typje? En hou je er wel van om verschillende producten uit te proberen? Dan is de Beautybox iets voor jou! Want als je een abonnement op de Beautybox neemt vallen er iedere maand vijf nieuwe producten bij je op de mat. 

Wij zijn enorm fan van de Beautybox, want op deze manier maken we keer op keer kennis met nieuwe producten en nieuwe merken. Deze beautybox is gevuld met fijne producten van onder andere NO-AD, Mario Badescu en Eyeko.
 
Wat kun je verwachten?
Iedere maand brengt Beautybox jou vijf fijne, zorgvuldig uitgekozen producten in een mooie suprisebox. Om je een idee te geven van de Beautybox, unboxen we de augustus 2015 editie!
 
 
NO-AD - Sunscreen SPF 30 - Fullsize/€8,95
De zonnebeschermingsproducten van NO-AD bevatten hoogwaardige filters die bescherming bieden tegen zowel UVA- als UVB straling. De producten zijn ook nog eens hypoallergeen, en is dus super geschikt voor mensen met een gevoelige huid! Deze factor 30 is een sport variant en is een niet-vette, waterbestendige zonnebrandlotion die aloë vera en vitamine E bevat om het uitdrogende effect van de zon tegen te gaan. 
 

Anatomicals - Facial Spritz - Fullsize / €8,95
Deze verfrissende Facial Spritz is het enige product dat je deze zomer niet mag vergeten op het strand! De spritz verkoelt de huid en brengt deze tot rust op een zonnige dag door haar verzorgende bestanddelen. En waarom zou je het beperken tot je gezicht? Koel gewoon je hele lichaam af! Hierdoor verzorg je je huid en zet je deze alleskunner optimaal in! 
 
Mario Badescu - Glycolic Acid Toner - 29 ml / €3,50 (Fullsize = €24,00)
Ga voor die stralende sterrenhuid met de Mario Badescu Glycolic Acid Toner! Een toner met 2% glycolzuur, grapefruit extract en zonder alcohol die de droge verstopte huid peelt, verfrist en stimuleert. Deze toner helpt verkleuringen en de opbouw van oude acne littekens te verminderen. Dit gaat een vermoeide doffe blik en verstoppingen van de gecombineerde, droge en gevoelige huid tegen! 
 
Batiste - Dryshampoo - Travelsize / €2,50
Batiste Blush: op en top vrouwelijk! Batiste is dé nummer 1 droogshampoo in de UK en nu ook verkrijgbaar in Nederland. Batiste Droogshampoo is de ideale oplossing voor tussen de wasbeurten door. Perfect voor een druk weekend, in de ochtend voor het werk, of na een warme dag op het strand. Zonder dat er water aan te pas komt krijgt je haar een verfrissende make-over. Ook voor een snelle volumeboost is Batiste hét perfecte product! 
 

Eyeko - Black Magic Eyeliner - Fullsize / €20,75 
Wauwie! Wij zijn helemaal fan van het luxe Britse make-upmerk Eyeko! Celebrities als Alexa Chung, Kylie Jenner en Jennifer Lawrence zweren bij dit merk: en wij ook! Met deze Black Magic eyeliner creëer je makkelijk een mooie winged cat-eye, die de hele dag blijft zitten. 
 
Anatomicals - Hydrating Hairmask - Fullsize / €2,99
Te veel zon, zee en zand.. Tja, je haar kan aan het einde van de zomer wel een oppepper gebruiken! Met dit heerlijke masker van Anatomicals kan je je haar, afhankelijk van de lengte en dikte, zeker twee keer verwennen en intens voeden. 
 

NIVEA - Q10 verstevigende bodylotion - Mini
Kan jouw huid wel wat versteviging gebruiken? Probeer dan de Q10 Verstevigende Body Lotion van NIVEA! Deze lotion is verrijkt met het huideigen Co-Enzyme Q10, dat de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert. Na gebruik voelt de huid direct elastischer aan en binnen twee weken is de stevigheid van de huid verbeterd!
 
Abonnement
Wil je ook iedere maand verblijd worden met een portie beauty? Via de website van Beautybox  kun je gelijk een abonnement aanvragen! 
 
 


 

Deel dit artikel
Back to top