Beauty

Met de Beautybox van juli ben jij direct klaar voor de warme zomermaanden

De warmte sluipt steeds meer de dagen binnen en de eerste echte zomerdagen zijn geweest. En wat komt er bij die heerlijke zomerdagen? Zwoele zomeravondjes. En als die warmte zich steeds meer laat voelen, willen we goed voor ons huidje zorgen en er mooi uitzien.

En dan is daar Beautybox, die ons elke maand voorziet van de meest luxe producten, uitgekozen door beautyexperts. Deze maand heeft de box een waarde van bijna €85 en voor maar €14,95 ligt 'ie ook bij jou op de deurmat. Wij vertellen je wat er deze maand te vinden is in de box.

Greenland Bodylotion Strawberry Anise
Na een dagje zon wil je je huidje natuurlijk verzorgen met een fijne, verzachtende lotion. De aardbeien en anijs geur die de lotion heeft is perfect voor die warme zomeravonden! De Greenland flacons zien er stylish uit en staat mooi op je kaptafel.

Youthlab daily sunscreen SPF 50
Eén van de meest belangrijke zomer musthaves is natuurlijk zonnebrandcrème, en die is ook netjes toegevoegd aan deze box. In een handig meeneemformaatje voor in je handtas is de Youthlab sunscreen verpakt. De crème laat geen witte vlekken achter in je gezicht en is bovendien enorm verzorgend.

Figs & Rouge Avancé + Silhouette refiner body cream
Het is warm en je lichaam mag gezien worden! De lotion verstevigt je huid, verbetert je teint en stimuleert je huidcirculatie. Je ziet er dus prachtig en stralend uit, waardoor je nog lekkerder in je vel gaat zitten. De crème zorgt voor een slankere lichaamscontour en zit vol anti-oxidanten.

Starlooks eye/face primer
In de zomer wil je graag uitpakken met je oog make-up, maar door de warmte zweet je alles er nog sneller af dan dat je het erop hebt gedaan. Gelukkig blijft je make-up door deze primer steevast zitten en hij ruikt ook nog eens lekker naar lavendel.

Starlooks eyeliner
Deze eyeliner in stiftvorm maakt dat jij in één zwiep een perfecte winged liner kan zetten. De eyeliner is longlasting en geeft een diepzwarte kleur. En er zit een twist aan, want als jij wilt gaan voor die heftige cat-eye, zit er aan de andere kant een stempeltje in de vorm van een lipje of een hartje om je hele make-uplook een beetje op te beuren.

Wil je de beautybox bestellen? Doe dit dan hier.

Deel dit artikel
Back to top